Bos.Krupa

Prodajem kucu u Bosankoj Krupi Svetinja

Prodajem kucu u Bosankoj Krupi Svetinja

9 3
USK

Prodajem kucu u Bosanskoj Krupi koja se nalazi u naselju Svetinja. Kuca se nalazi na zemljisnoj parceli povrsine 490 m2 a dimenzije kuce se 11 x 9 m spratnosti prizemlje, sprat i potkrovlje (P+S+Pot). U prizemlju kuce se nalazi dnevni boravak,kuhinja, kupatilo i wc, kotlovnica i garaza. Na spratu kuce se nalazi 4 sobe sa kupatilom i wv-om a u potkrovlju se takodje nalazi 4 sobe sa kupatilom. Kuca je u roh-bau stanju i kao takva se i prodaje. Uradjeni su prezidi u kuci, zatvorena je vanjska stolarija PVC a potrebno je da se urade ostali radovi na uredjenju kuce. Vlasnicka dokumentacija uredna, cijena 30.000,00 Euro!

60000 KM
Prodajem kucu u Bosanskoj Krupi Halkici

Prodajem kucu u Bosanskoj Krupi Halkici

3 1
USK

Prodajem kucu u Bosanskoj Krupi koja se nalazi u prigradskom naselju Halkici sa prelijepim pogledom na rijeku Unu.Kuca se nalazi na zemljisnoj parceli povrsine 1000 m2 a kuca se sastoji od dvije spavace sobe,dnevnog boravka,kuhinje,trpezarije,wc-a,hodnika,terase,balkona,supe,ljetne kuhinje,garaze i prelijepo uredjenog i prostranog dvorista.Kuca je kompletno namjestena i opremljena sa centralnim grijanjem.Vlasnicka dokumentacija uredna,cijena po dogovoru!

po dogovoru
Prodajem stambeno-poslovni objekat u Bosanskoj Krupi 511. Slavne brigade

Prodajem stambeno-poslovni objekat u Bosanskoj Krupi 511. Slavne brigade

6 3
USK

Prodajem kucu, stambeno-poslovni objekat u Bosanskoj Krupi koji se nalazi u ulici 511. Slavne brigade bb.Kuca se nalazi na zemljisnoj parceli povrsine 258 m2 na kojoj se nalaze stambeni objekt-kuca i samostalni poslovni objekt sa pripadajucim dvoristem.Dimenzije kuce su 11,50×8,05 m spratnosti prizemlje,sprat i potkrovlje P+S+Pk.Prizemlje kuce se sastoji od ulaza,ostave,hodnika,kupatila i wc,dvije sobe i dvije ostave sa posebnim ulazom ukupne netto gradjevinske povrsine 70,37 m2.Sprat kuce se sastoji od stepenista i hodnika,kupatila,balkona,ostave,sobe,balkona,ostave,sobe i separea (niše) ukupne netto gradjevinske povrsine 76,95 m2.Potkrovlje kuce se sastoji od stepenista i hodnika,kupatila,balkona,ostave,sobe,balkona,ostave,sobe i separea (niše) ukupne netto gradjevinske povrsine 82,72 m2.

Poslovni objekat je prizemni i samostalan  a vanjske dimenzije su 8,75×6,70 m a brutto gradjevinska povrsina objekta iznosi 58,63 m2.

Ukupna netto gradjevinska povrsina kuce iznosi 230,04 m2.Kuca je gradjena 1974. godine a kompletno renovirana 2005. godine.Vlasnicka dokumentacija uredna i odmah prevodiva,cijena po dogovoru!

 

 

 

 

 

 

 

 

po dogovoru
Prodajem farmu sa zemljistem Bosanska Krupa

Prodajem farmu sa zemljistem Bosanska Krupa

USK

Prodajem privredno proizvodni objekat sa kompletnom opremom i pripadajućim zemljistem u Ivanjskoj Opcina

More info

600000 Euro